Korpoström

KAHVILA ja RAVINTOLA

Nauti hyvästä ruoasta meren välittömässä läheisyydessä.

Korpoström tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluja jokaiselle.  Täällä voit rentoutua ja nauttia tuoreesta kahvista, monipuolisesta kahvilatarjoilusta, syödä lounaan tai nauttia illallisen kauden parhaista raaka-aineista, tai miksei vaan tavata viinilasin tai virkistävän juoman ääressä terassilla.

Ravintolassa n 50 asiakaspaikkaa joka tarvittaessa esim. häille, perhejuhlille tai muulle tapahtumalle voidaan kattaa n 120 henkilölle.  Terassilla 80 asiakaspaikkaa. 

Kesällä kahvila ja ravintola avoinna päivittäin. Touko- ja syyskuussa viikonloppuisin ja muina aikoina ennakkovarauksesta.

HOTELLI - Asu hyvin, vuoteita mukavaan lomaan ja rentoutukseen

Ehkä etsit hotellin mukavuutta, järjestät kokouksen tai arvostat saariston rauhaa retkeilyn tukikohtana.  Täällä voi järjestää perhejuhlija, kokouksia, retkeilyä luonnossa, saaristoretkiä ym, tai sitten vain rentoutua ja nauttia saariston rauhasta ja irti arjen kiireistä.

Hotellissa 16 kahden hengen huonetta (32 vuodepaikkaa) merinäköalalla. Huoneissa on WC, suihku, TV ja internetyhteys. 

KOKOUS ja SEMINAARI - Hotellin yhteydessä erilliset ja monipuoliset kokoustilat jotka soveltuvat kokousten pitämiseen, juhliin sekä muihin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

VIERASSATAMASSA on n 70 vieraspaikkaa ja on avoinna viikonloppuisin touko- ja syyskuussa. Kesäkuun alusta elokuun loppuun satama on avoinna päivittäin. 

Palvelu sisältää mm sähkö, vesi, wc, suihku, sauna, jätehuolto sekä septi-tyhjennys.

Muu toiminta ja palvelut sataman yhteydessä käsittää mm kesäkauppa, polkupyörien vuokraus ja polttoaineautomaatti 24H veneille ja autoille.

 

YHTEYSTIEDOT

Korpoströmsvägen 832

21720 KORPOSTRÖM

Puh. 0400 599 319  |  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.