Paven

"Kesä, aurinko ja veneily” – Perinteinen purjehduspaviljonki ja saaristoravintola kaikille jotka haluavat nauttia mahtavasta merinäköalasta, saaristosta ja kesästä parhaimmillaan.

Merellinen Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Espoon Suvisaaristossa. Arkkitehti Sigurd Frosteruksen suunnittelema viehättävä rakennus on toiminut yhtäjaksoisesti Esbo Segelföreningenin purjehduspaviljonkina jo 100 vuotta.

Nauti hyvästä ruoasta meren välittömässä läheisyydessä.  Täällä voit rentoutua ja nauttia.  Menu huomioi saaristoa ja pohjoismaalaista keittiötä, jossa aistit myös välimerellisiä vivahteita.  Raikas ja kesäinen menu valmistetaan kesäkauden parhaimmista raaka-aineista ja osa ruokalistasta elää kauden mukaan.  Koskaan kun ei tiedä mitä paikallinen kalastaja on saanut saalikseen tai mitkä sienet täyttävät sienikorin.

Paven on monien mahdollisuuksien paikka ja toimii jopa sadan hengen yksityistilaisuuksiin.  Autamme mielellämme järjestämään häät, perhejuhlat, rapujuhlat, yritystilaisuuden, kokouksen tai mitä tahansa toivotkin.

Kohtauspaikka satamassa ja aurinkoisella terassilla voi myös nauttia lounaan tai illallisen.  Tai miksei vaan tavata viinilasin tai virkistävän juoman ääressä.

Tule omalla veneellä tai vesibussilla.  Venekuljetukset järjestyvät tarvittaessa kaiken kokoisille ryhmille ja voidaan toteuttaa toivomusten mukaan käytössämme olevalla 55 matkustajan vesibussilla.

YHTEYSTIEDOT

Saaristoravintola Paven
Pentala, 02380 Espoo
Puh. +358 (0)9 888 6923  |  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   |  www.paven.fi